Co se staví v Česku? Projděte si aktuální projekty

Co se staví v Česku? Projděte si aktuální projekty
Architektonické řešení dvou prolnutých kvádrů bylo zvoleno kvůli okolní zástavbě, kterou tvoří domy ve stylu moderny a funkcionalismu.
Výsledkem je odlehčená, pozitivně působící stavba splňující nejvyšší nároky na pohodlný život. Projekt je nyní ve fázi výstavby, jejíž konec se předpokládá v závěru roku 2012, a k nastěhování bude od poloviny 2013.
Objekt Vila Verde je vybaven nejmodernějšími technologiemi, které spolu komunikují prostřednictvím systému IQ HOUSE. Vše je projektováno s důrazem na nejvyšší míru ekonomičnosti a zajištění co nejnižších nákladů na provoz domu. Například větrání každého bytu je vyřešeno řízenou rekuperací, která zajišťuje stále čerstvý vzduch bez nutnosti otevření oken, čímž se tato vila dostává do kategorie energeticky úsporného domu.   
Nad Rokytkou Architekt: architektonická kancelář Loxia Developer: BCD Group ve spolupráci s firmou Broomwell Developments Generální dodavatel: BAK  Rezidenční projekt Nad Rokytkou se nachází na břehu říčky Rokytky v Praze 9 Vysočanech. Jde o dlouhodobý projekt rozdělený do 9 etap a několika let výstavby.
Foto: Hinton
Věra Tůmová
25. 6. 2012 0:47

V Česku se v posledních letech staví čím dále méně. V roce 2011 se u nás začalo stavět nejméně bytů a rodinných domů od roku 1998. Cena nových bytů a rodinných domů navíc podle posledních údajů ČSÚ trvale klesá. Podívejte se na ochutnávku toho, co se u nás momentálně staví.

 

Právě se děje

Další zprávy