Bytový Park Prosek má úspěch, v prodeji je další etapa

td
5. 1. 2012 13:17
Vzhledem k velkému zájmu o byty na Praze 9 FINEP spustil další etapu projektu Bytový Park Prosek
Developer: Finep Projekt: Harfa Park, Praha Atraktivní bydlení v širším centru města a přitom v zeleni přírodního parku Rokytka,méně hustá zástavba, každý byt disponuje předzahrádkou terasou nebo balkonem. Celkem 101 bytů, 62 bytů volných. Ceny od 2 208 096 (1+kk 36,5 m2) do 5 990 429 Kč (4+kk, 117,3 m2). Ceny uvedeny včetně DPH
Developer: Finep Projekt: Harfa Park, Praha Atraktivní bydlení v širším centru města a přitom v zeleni přírodního parku Rokytka,méně hustá zástavba, každý byt disponuje předzahrádkou terasou nebo balkonem. Celkem 101 bytů, 62 bytů volných. Ceny od 2 208 096 (1+kk 36,5 m2) do 5 990 429 Kč (4+kk, 117,3 m2). Ceny uvedeny včetně DPH | Foto: Finep

Developerská společnost FINEP úspěšně zkolaudovala další, v pořadí již druhou etapu projektu Bytový Park Prosek na Praze 9. Vzhledem k velkému zájmu a vyprodání téměř všech nabízených bytů již před koncem roku společnost FINEP zahájila prodej etapy nové. Většina ze 138 bytů zkolaudovaných v prosinci 2011 již našla své majitele a developer zahájil prodej dalších 93 jednotek.

„Vzhledem k velkému zájmu klientů o tento projekt jsme se rozhodli okamžitě spustit prodej další, v pořadí již 4. etapy bytové výstavby v této lokalitě", sdělil Michal Kocián, předseda představenstva FINEP HOLDING, SE. FINEP v oblasti Proseku doposud vystavěl na 450 nových bytů, dalších 150 by mělo vyrůst během příštích tří let.

„Reagujeme tím na sílící poptávku klientů po rezidenčních projektech, které splňují jejich klíčová kritéria. To jest kvalitní stavba a okolí, vhodné dispoziční řešení bytů a pěší dosah MHD. Konkrétně u Proseka, kde cesta do centra Prahy trvá pouhých patnáct minut, je doprava jednou z klíčových předností," dodal Kocián. V nejnovější etapě projektu Bytový Park Prosek vzniknou byty o dispozicích 1+kk až po 4+kk, ceny začnou na 1,47 mil. Kč.

Po úspěšné kolaudaci rezidenčního komplexu Nová Harfa je tak Bytový Park prosek dalším úspěšným projektem společnosti FINEP. „Jsem rád, že lokality jako Prosek a Nová Harfa se těší tak velké oblibě a jejich rozvoj jim napomohl získat nové obyvatele. Díky těmto úspěšným projektům Praha 9 postupně mění svojí industriální tvář a stává se vyhledávanou rezidenční lokalitou," sdělil Jan Jarolím, starosta Prahy 9.

 

Právě se děje

Další zprávy