Ecocity Malešice: Největší ekologický projekt zlevňuje

td
3. 2. 2012 11:27
Konečně se na trhu objevil projekt, který nabízí pasivní byty ve velkém
Zdroj: http://www.ecocitymalesice.cz/
Zdroj: http://www.ecocitymalesice.cz/ | Foto: Ecocity Malešice

Pasivní domy lámou rekordy v zájmu kupců, teď se ale naskýtá šance být ekologický i pro ty, kdo uvažují o koupi bytu v bytovém domě poblíž centra Prahy.

Unikátní projekt Ecocity Malešice totiž v rámci již třináctého projektu společnosti JRD nabízí v první etapě 44 energeticky úsporných bytů, s druhou etapou potom přibude dalších 66. Pasivní byty představují ekonomické bydlení se značnou úsporou za energie a zároveň chrání i zdraví obyvatel.

Kousek od metra a zeleného parku

Lokalita pražských Malešic patří k rychle se rozvíjejícím městským částem. Umožňuje dobré dopravní spojení, z nedaleké zastávky metra Želivského se lze do centra Prahy dostat za deset minut. Nedaleko projektu Ecocity Malešice se nachází Malešický park, školky nebo poliklinika.

Pasivní standarty bytů zajišťuje například automatický systém vnitřního větrání, speciálně upravená okna s trojskly a dokonalá tepelná izolace. Jelikož se společnost JRD přímo zaměřuje na ekologické stavby, je zde zaručeno použití kvalitních materiálů, které minimalizují tepelné mosty. Při včasném nákupu má navíc zákazník možnost ovlivnit celkový vzhled bytu, vybrat si obklady a další příslušenství.

Užijte si dostatek prostoru

V projektu Ecocity Malešice převládají byty o dispozici 3+kk s výměrou 68-75 m² a byty 4+kk ve velikostech 89 – 118 m². Navíc mají zvýšené stropy na 270 cm. Ke každému bytu patří vlastní sklep a minimálně jedno parkovací místo. Ceny bytů začínají na 3 452 700 korun u dispozice 2+kk, do konce března mají kupující možnost využít slevy a byty koupit s loňskou hodnotou DPH.

 

Právě se děje

Další zprávy